Chat mibbit romanesc - mibbit chat este cea mai noua platforma folosita de Apropo chat Desirenet pentru mobil. mibbit chat online pentru chat mobile Romania.

FAQ - Intrebari frecvente

 • Cum intru pe chat?

  Fie ca intri pe chat mobil, kiwi chat sau mibbit tot ce trebuie sa faci este sa lasi numele propus automat si sa apesi pe tasta conecteaza. Insa, il poti personaliza, stergand numele atribuit automat poti alege tu un nume care sa te defineasca iar daca este inregistrat, parola o pui in casuta de mai jos.

 • Comanda pentru a inregistra un nume pe chat este "/msg NickServ register parola mail" sau "/ns register parola e-mail".
  Exemplu: /ns register 123456 [email protected]
  Se înregistrează nickname-ul cu NickServ astfel încât să puteţi fi adaugat cu acces la canale şi pentru a asigura porecla pentru uz personal.

 • Pentru a te loga la numele inregistrat comanda este: "/msg NickServ identify parola"; sau mai scurt: "/identify parola";
  Exemplu: "/ns identify 123456"
  Această comandă este utilizată pentru a vă identifica în calitate de proprietar al poreclei tale, pentru a vă permite pentru a primi acces şi privilegiile la propria porecla.

 • Comanda pentru a inregistra o camera de chat romanesc este: "/msg ChanServ register #camera parola descriere" sau "/cs register #camera parola descriere".
  Exemplu: "/cs register #Jocuri 123456 Camera de chat cu jocuri online".
  Pentru a inregistra o camera de chat romanesc online, trebuie să aveți nume inregistrat și săfiţi un operator (@). Atunci cand inregistrati un canal trebuie sa aveți @(op) in fata numelui.

 • Group - grup de nume Se pot inregistra mai multe nume ca facând parte din acelasi grup de nume. Adică vor folosi același email și parolă de inregistrare. Puteţi avea pana la 5 porecle în fiecare grup.
  Comanda este: "/msg NickServ group nume parola" sau mai scurt "/ns group nume parola"
  Exemplu: "/ns group Shadow 123456" - Shadow fiind numele deja inregistrat cu parola 123456
  Ca să verificați câte nume aveți înregistrate comanda este: "/ns glist" • Despre mibbit

  Chat mibbit este o platforma de chat romanesc ideal pentru telefoane mobile, tablete dar si pentru laptopuri. Chat online Romania gratuit pentru tine si pentru prietenii tai. Asa ca, nu mai sta si spune-le prietenilor tai despre acest chat online romanesc fara inregistrare. Este cel mai bun chat romanesc pentru chat mobile. Aici iti poti petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut, poti cunoaste oameni noi sau poti sa-ti verifici cunostintele generale. Cum? Datorita jocurilor de inteligenta, jocuri gratuite de fete si nu numai pe care le propun pe acest chat fete si baieti.


  Chat online Romania cu mibbit

  Desi cand ne gandim la mibbit, primul nostru gand ne va duce cu gandul la fruct, in acest caz ne referim la o platforma de mibbit. Vroiam sa oferim cat mai multe oportunitati utilizatorilor chat ului nostru, pentru a nu avea scuze de a nu intra pe site ul nostru. Spun asta, deoarece erau unii utilizatori care spuneau ba ca nu au flash instalat, ba ca nu le incarca programul java programul de chat ... Si astfel, am vrut sa propunem utilizatorilor cat mai multe posibilitati de a intra pe acest chat fete si baieti online.
  Chat online mibbit iti ofera posibilitatea de a intra pe cel mai popular chat online Romania fara sa instalezi nimic pe telefonul sau calculatorul tau. mibbit chat este la fel de simplu de folosit ca si chat kiwiirc, fiind unul dintre cele mai folosite chaturi romanesti pentru mobil chat.
  Acest site de chat este primul site de chat din Romania care a propus utilizatorilor sai chat cu webcam gratuit. Locul unde puteai sa faci si chat cu web si nu doar in scris cum ce facea in acel timp pe apropo chat, chat desirenet si pe chatro.
  Acest tip de chat este bun si pentru cei care cauta chat scrabble sau care vor sa joace trivia si scrabble online fara sa instaleze nimic.


  De ce chat mibbit si nu chat kiwiirc?

  Desi chat mibbit are o vechime mult mai mare decat chat kiwiirc se pare ca pierde teren in favoarea acestuia. In primul rand datorita reclamelor ce vin impuse de ei. Amandoua platforme sunt ideale de folosit pe telefoanele mobile, smarthopen, iPhone, iPad, tablete, laptopuri sau chiar si pentru desktop. Chat ul Romania chat cu mibbit este cel mai utilizat astazi si in curand, cred ca va fi declarat cel mai tare chat gratis online romanesc fara inregistrare. Aici poti avea parte de discutii online fara intreruperi publicitare si fara ca cineva sa-ti arate organul, cum ai pe chat desire.